Vállalkozóként sokszor érezheted azt, hogy egy univerzális káoszban élsz, aminek a legfőbb oka a rendszertelenség. Ebből fakadóan a Te neved sem szerepel az ország legtürelmesebb embereinek top 100-as listáján, a családod csak akkor lát, ha a munkahelyeden rád csörögnek skype-on, és a cégalapítás előtti álmaidat is lepkehálóval kergeted csupán.

Ebből elég!

Ugye Te sem gondolod, hogy a céged rendszerproblémái sokáig megoldatlanok maradhatnak. Azt szokták mondani, az igaz zseni, aki a káoszban is látja a rendet, ehhez pedig egy igazán zseniális szoftver, a Microsoft Dynamics Navision lehet a segítségedre. Nem kell többé a könyvelést bújnod, vagy attól rettegned, hogy összeomlik a céges adatbázisod, ezzel a rendszerrel ugyanis teljes biztonságban tudhatsz mindent.

Dobd le a terhet a válladról!

A Microsoft Dynamics NAV egy világszerte elérhető és folyamatosan fejlődő vállalatirányítási rendszer, aminek segítségével már milliók vezetik a könyvelésüket és pénzügyeiket, felügyelik készleteiket és cégük működését. A legnagyszerűbb benne az, hogy már az alapfunkciók használata is megkönnyíti a vállalkozások irányítását és a cégek fejlődésével együtt a rendszer is tovább bővíthető.

Emellett a könyveléssel sem kell bajlódnod többé, ha ezt a feladatot is a Navison Support Online-ra bízod, ráadásul így a szerver hosztinggal együtt juthatsz hozzá a rendszerhez. Az NSO által nyújtott emelt szintű online könyvelési szolgáltatás a hagyományos könyveléshez képest kiemelkedően magas szintű többletszolgáltatást nyújt a vállalkozások számára, mindazonáltal pedig biztonságos és kényelmes is. Így a program használatával végre nem Te leszel az, akinek mindent egy kézben kell tartania, hiszen ezt megteszi helyetted a rendszer, ha pedig valamit nem értenél, a rendelkezésedre álló szakértő gárda segítségével azonnal megtudhatsz bármit, amire szükséged van.

 

Bárhol, bármikor

Nyilván Te is tapasztaltad már, hogy a „munkahely” kifejezés már nem egészen azt jelenti mint régen, és az üzlet nem áll meg csak azért, mert épp utazol, vagy otthonról dolgozol. A Navisionnel ez a probléma is egycsapásra megoldódik, hiszen a segítségével bárhol és bármikor figyelemmel tudod kísérni céges ügyeidet, akár egy tabletről vagy a mobiltelefonodról.

Tetszik a dolog. De mennyibe fáj ez Nekem?

Jó, hogy kérdezed, kedves olvasó, látom figyelsz a részletekre. Az NSO kedvező részletfizetési konstrukciójának köszönhetően, azon cégek számára is elérhetővé válik a Microsoft Dynamics Navision bevezetése, amelyek nem rendelkeznek a bevezetéshez szükséges tőkével és az EU pályázatok sem elérhetőek számukra. Ráadásul a részletfizetés leteltével a havi díj is jelentősen csökken, így újabb plusz forintokra tehetsz szert. Ugye, hogy nem is olyan rossz?

Zoltán-Olvasó, Olvasó-Zoltán

Végezetül pedig engedd meg, hogy bemutassuk Neked Zoltánt, aki egy könnycseppből csinált BMW-t, hogy hogyan, azt nézd meg a videóban. Íme:

[TS-VCSC-Youtube content_youtube=”https://youtu.be/OwZQq5PAUp8″]