Rendszer audit

Az NSO rendszeraudit szolgáltatása keretében felméri a cég informatikai rendszerének aktuális állapotát, feltárja a már meglévő rendszerekben rejlő lehetőségeket vagy hiányosságokat, a hatékony üzletmenetet korlátozó tényezőket és a biztonsági kockázatokat.

Emellett az NSO Kft sok esetben nyújt ügyfél oldali minőségbiztosítást, így a Navision vagy egyéb ERP rendszert nem ismerő ügyfelek is kapnak támogatást.

Kiemelten ajánljuk az auditot azon cégek számára, akik szeretnék rendszerük költséghatékonyságát még jobban kihasználni, olyan átfogó szoftvermegoldással kívánják támogatni üzletmenetüket, amely pontosan igazodik a cég egyedi követelményeihez, és amellyel a munkatársak hatékonyabbá, a vállalat pedig versenyképesebbé válhat.

Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink elvégzik az auditot olyan cégek számára is, akik éles indulás előtt állnak és szeretnének meggyőződni a rendszerük működőképességéről, valamint megbizonyosodni a paraméterezés szakmai helyességéről, ellenőrizve ezáltal az adott bevezető cég munkáját.