Tisztelt Partnerünk!

 

A Modern Vállalkozások Programjának minősített beszállítójaként nevében tájékoztatom, hogy megjelent a konvergencia régióra kiírt GINOP 1.2.8-20. pályázati felhívás tervezete.

A pályázatok beadásának kezdő időpontja: 2020. május 29-én 9:00 óra.

A rendelkezésre álló keret terhére 5-153 M Ft közötti nagyságú pályázatok adhatók be, amelyből a pályázók a technológiai fejlesztéseiket tudják megvalósítani,
de a régóta esedékes informatikai fejlesztéseiket is finanszírozni tudják belőle az elnyert támogatási összeg 50%-a erejéig!

 

Miért előnyös ez a pályázat az Ön számára?:

·           Nincs kötelező hitelfelvétel!

·           A GINOP 3.2.2. pályázatból bármely ok miatt kiesett, esetleg nem indult ügyfeleik most ismét esélyt kapnak pályázati forrásból történő fejlesztésre.

·           Ez a visszatérítendő pályázati forrás akár 70% -ban vissza nem térítendő támogatásba is átfordulhat az ügyfelüknek! (A pályázati kiírásban szereplő feltételek teljesülése esetén).

·           A nyertes pályázatban az ügyfél 100% támogatási összeg előleget hívhat le, beszállítóként nem kell várniuk a finanszírozásra!

·           Mivel a pályázat iránt már most nagy az érdeklődés, illetve annak beadása és elbírálása is folyamatos, csak a keret kimerüléséig lehet beadni az igényeket.

Kérjük, ha a fentiekkel összefüggésben érdeklődik a GINOP 1.2.8. pályázattal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot velünk!