[vc_row equal_height=”yes” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffffff” el_class=”inrpage-controw”][vc_column css_animation=”fadeInLeft” width=”2/3″ el_class=”inrpage-cont”][vc_custom_heading text=”Vállalatirányítási rendszer” font_container=”tag:h1|text_align:left|color:%23024f95″ google_fonts=”font_family:Lato%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:900%20bold%20regular%3A900%3Anormal”][vc_column_text]

Mit takar a Microsoft Business Central (korábban Dynamics Navision) rendszer?
• A Microsoft Business Central egy világszerte elérhető és folyamatosan fejlődő vállalatirányítási rendszer (ERP) amelynek segítségével már milliók vezetik a könyvelésüket és pénzügyeiket, felügyelik készleteiket és cégük működését. A nagyszerű benne az, hogy már az alapfunkciók használata megkönnyíti a vállalkozások irányítását és a cégek fejlődésével együtt a rendszer is tovább bővíthető.
• Rugalmasságot és gyors reagálást tesz lehetővé a cégek számára, biztosítja a naprakész betekintést, mely által elősegíti a megfelelő döntéshozatalt. Tökéletesen testre szabható.
• A telepítést követően kollégáit betanítjuk a rendszer használatára és igény szerint további támogatást nyújtunk.

Összekapcsolja az embereket, a folyamatokat és a rendszereket – ezután minden egy helyen leszAz üzletvezetés sokkal egyszerűbb, ha minden adat egyetlen biztos forrásból származik. Ezáltal megugrik a hatékonyság és rajta keresztül a profitabilitás.Ott legyenek elérhetőek a munkádhoz szükséges dolgok, ahol, és amikor éppen szükséged van rá

A hagyományos „munkahely” kifejezés lassan jelentését veszti, az üzlet nem áll meg azért, mert épp utazol, vagy otthonról dolgozol. Bármikor és bárhol figyelemmel tudod kísérni céged működését, akár egy tabletről vagy a mobil telefonodról.

Egy rendszer, amely támogatja az ambícióidat

Kezdj egy alapcsomaggal, ami a jelenlegi szükségleteidet kielégíti és adj hozzá modulokat, felhasználókat, ahogy növekszik a céged. A döntés a te kezedben van!

Ha bővebb tájékoztatást szeretne a vállalatirányításról, kattintson IDE és vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseire!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInRight” width=”1/3″ el_class=”inrpage-cont inrpage-imgright”][mpc_image image=”984″ padding_divider=”true” margin_divider=”true” image_size=”full” force_fullwidth=”true” image_opacity=”100″ image_border_divider=”true” image_border_all=”3″ image_border_style=”solid” image_border_color=”#ffd201″ image_border_css=”border-color:#ffd201;border-style:solid;border-radius:5px;” image_border_radius=”5″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ image_hover_border_divider=”true” overlay_icon_border_divider=”true” overlay_icon_margin_divider=”true” overlay_icon_padding_divider=”true” overlay_padding_divider=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”inrpage-controw”][vc_column css_animation=”fadeInUp” el_class=”inrpage-cont” css=”.vc_custom_1652860451514{padding-top: 0px !important;}”][vc_column_text]

Business Central Online – Microsoft vállalatirányítás 100 százalékban a felhőből

A magyar KKV-k első, 100 százalékban felhős ERP rendszere
Május 12-én a Microsoft Magyarországon is piacra dobja a Business Central vállalatirányítási rendszerét, 100%-ban a felhőből. A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert ERP rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke.

Miért érdemes egy magyar KKV-nak a felhőből működtetni a teljes ügyviteli rendszerét?
Rugalmas havidíj: a felhasználók száma rugalmasan alakítható az üzletmenethez, a havidíjas konstrukció a cash flow-t sem terheli le.
Folyamatos hozzáférés a legújabb technológiákhoz: a felhős rendszer automatikusan a legújabb technológiákat biztosítja.
IT erőforrás nélküli üzemeltetés: egyszerű bevezetés és használat – alacsony bevezetési idő és költség.
Biztonságosabb üzemeltetés: a legmagasabb szintű biztonság váratlan problémákkal (pl. adatvesztés, zsarolóvírusok) szemben.
Teljes Microsoft Dynamics 365 (Office, stb.) integráció! Ismerje meg a Business Central legújabb felhős változatát – Kapjon teljes képet vállalkozásáról, akár otthonról is a Business Central segítségével!

Kezelje a pénzügyi folyamatokat, a készleteket, a beszerzést és automatizálja a szállítói kifizetéseket egyetlen felhő alapú rendszeren belül.
Tudjon meg többet arról, hogyan képes figyelmezteti Önt a Dynamics 365 Business Central beépített intelligenciája a készlet feltöltés megfelelő pillanatáról és a legjobb szállítói javaslatokról a rendelések teljesítéséhez.
Bemutatjuk mennyire egyszerűen csatlakozhat külső rendszerekhez és harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, például bérszámfejtéshez, banki alkalmazásokhoz, CRM rendszerekhez vagy egyedi API-khoz.
A Business Central Online mindezt biztosítja.
Keressen minket bizalommal, több, mint 12 éve a piacon Önökért![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”fadeInUp” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffffff” el_class=”inrpage-controw”][vc_column css_animation=”fadeInUp” el_class=”inrpage-cont list-items” css=”.vc_custom_1652860516651{padding-top: 0px !important;}”][vc_custom_heading text=”Kérjen bővebb tájékoztatást szolgáltatásunkról! Képzett munkatársunk hamar felveszi Önnel a kapcsolatot.” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23024f95″ use_theme_fonts=”yes” el_class=”tac”][wpforms id=”1014″ title=”false” description=”false”][/vc_column][/vc_row][vc_section full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1653633828105{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 50px !important;background-color: #f6f6f6 !important;}”][vc_row gap=”30″ equal_height=”yes”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1653634670827{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 50px !important;background-color: #cccccc !important;}”][vc_custom_heading text=”Böngéssze további szolgáltatásainkat,
ismerje meg hogyan tudunk segíteni Önnek!” font_container=”tag:h2|font_size:22px|text_align:left|color:%23024f95|line_height:30px” use_theme_fonts=”yes”][vc_wp_custommenu nav_menu=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1653634678728{padding-top: 50px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 50px !important;background-color: #cccccc !important;}”][vc_custom_heading text=”Tudjon meg többet rólunk:” font_container=”tag:h2|font_size:22px|text_align:left|color:%23024f95|line_height:30px” use_theme_fonts=”yes”][vc_wp_custommenu nav_menu=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1653634741225{padding-top: 30px !important;}”][vc_column][vc_btn title=”VAGY PEDIG ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET, KATTINTSON IDE!” shape=”round” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-long-arrow-alt-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.navisionsupportonline.com%2Fdev%2Fkapcsolat%2F|title:Kapcsolat”][/vc_column][/vc_row][/vc_section]