Minőségpolitika

[mpc_icon preset=”mpc_preset_5″ icon=”fa fa-bank” icon_color=”#091e3f” icon_size=”36″ border_divider=”true” padding_all=”10″ padding_css=”padding:10px;” margin_divider=”true” hover_border_divider=”true”]

Partnereink megelégedettsége biztosítja cégünk eredményes működését, ezért figyeljük és értékeljük visszajelzéseiket, véleményüket.

A visszajelzések alapján folyamatosan továbbfejlesztjük szolgáltatásainkat, szoftvereinket, felhasználva az elérhető technikai innovációkat mind a szolgáltatások, szoftverek, mind a hardverek területén.

A fejlesztések során törekszünk arra, hogy minden új és meglévő partnerünk számára versenyképes ár/ teljesítmény arányú szoftverterméket és kapcsolódó szolgáltatást nyújtsunk.

A társaság működtetése, valamint a szoftver- és szolgáltatás termékeink fejlesztése a mindenkor érvényben lévő jogszabályok és hatósági elvárások figyelembe vételével történik.

Tekintettel arra, hogy tevékenységünk magas hozzáadott szellemi értéket követel meg, kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztására és továbbképzésére.

[mpc_image image=”931″ image_size=”full” force_fullwidth=”true” image_opacity=”100″ image_border_all=”2″ image_border_top=”2″ image_border_right=”2″ image_border_bottom=”2″ image_border_left=”2″ image_border_style=”solid” image_border_color=”#ffd201″ image_border_css=”border-width:2px;border-color:#ffd201;border-style:solid;border-radius:5px;” image_border_radius=”5″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ animation_in_type=”transition.slideRightIn” animation_in_offset=”100″ animation_in_duration=”300″ animation_in_delay=”0″]