Vállalatirányítási rendszer

Mit takar a Microsoft Business Central (korábban Dynamics Navision) rendszer?
• A Microsoft Business Central egy világszerte elérhető és folyamatosan fejlődő vállalatirányítási rendszer (ERP) amelynek segítségével már milliók vezetik a könyvelésüket és pénzügyeiket, felügyelik készleteiket és cégük működését. A nagyszerű benne az, hogy már az alapfunkciók használata megkönnyíti a vállalkozások irányítását és a cégek fejlődésével együtt a rendszer is tovább bővíthető.
• Rugalmasságot és gyors reagálást tesz lehetővé a cégek számára, biztosítja a naprakész betekintést, mely által elősegíti a megfelelő döntéshozatalt. Tökéletesen testre szabható.
• A telepítést követően kollégáit betanítjuk a rendszer használatára és igény szerint további támogatást nyújtunk.

Összekapcsolja az embereket, a folyamatokat és a rendszereket – ezután minden egy helyen leszAz üzletvezetés sokkal egyszerűbb, ha minden adat egyetlen biztos forrásból származik. Ezáltal megugrik a hatékonyság és rajta keresztül a profitabilitás.Ott legyenek elérhetőek a munkádhoz szükséges dolgok, ahol, és amikor éppen szükséged van rá

A hagyományos „munkahely” kifejezés lassan jelentését veszti, az üzlet nem áll meg azért, mert épp utazol, vagy otthonról dolgozol. Bármikor és bárhol figyelemmel tudod kísérni céged működését, akár egy tabletről vagy a mobil telefonodról.

Egy rendszer, amely támogatja az ambícióidat

Kezdj egy alapcsomaggal, ami a jelenlegi szükségleteidet kielégíti és adj hozzá modulokat, felhasználókat, ahogy növekszik a céged. A döntés a te kezedben van!

Ha bővebb tájékoztatást szeretne a vállalatirányításról, kattintson IDE és vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseire!

Business Central Online – Microsoft vállalatirányítás 100 százalékban a felhőből

A magyar KKV-k első, 100 százalékban felhős ERP rendszere
Május 12-én a Microsoft Magyarországon is piacra dobja a Business Central vállalatirányítási rendszerét, 100%-ban a felhőből. A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert ERP rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke.

Miért érdemes egy magyar KKV-nak a felhőből működtetni a teljes ügyviteli rendszerét?
Rugalmas havidíj: a felhasználók száma rugalmasan alakítható az üzletmenethez, a havidíjas konstrukció a cash flow-t sem terheli le.
Folyamatos hozzáférés a legújabb technológiákhoz: a felhős rendszer automatikusan a legújabb technológiákat biztosítja.
IT erőforrás nélküli üzemeltetés: egyszerű bevezetés és használat – alacsony bevezetési idő és költség.
Biztonságosabb üzemeltetés: a legmagasabb szintű biztonság váratlan problémákkal (pl. adatvesztés, zsarolóvírusok) szemben.
Teljes Microsoft Dynamics 365 (Office, stb.) integráció! Ismerje meg a Business Central legújabb felhős változatát – Kapjon teljes képet vállalkozásáról, akár otthonról is a Business Central segítségével!

Kezelje a pénzügyi folyamatokat, a készleteket, a beszerzést és automatizálja a szállítói kifizetéseket egyetlen felhő alapú rendszeren belül.
Tudjon meg többet arról, hogyan képes figyelmezteti Önt a Dynamics 365 Business Central beépített intelligenciája a készlet feltöltés megfelelő pillanatáról és a legjobb szállítói javaslatokról a rendelések teljesítéséhez.
Bemutatjuk mennyire egyszerűen csatlakozhat külső rendszerekhez és harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, például bérszámfejtéshez, banki alkalmazásokhoz, CRM rendszerekhez vagy egyedi API-khoz.
A Business Central Online mindezt biztosítja.
Keressen minket bizalommal, több, mint 12 éve a piacon Önökért!

Kérjen bővebb tájékoztatást szolgáltatásunkról! Képzett munkatársunk hamar felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telefonszám megadása nem kötelező, de jelentősen meggyorsítja a dolgokat! Az idő pénz!