Vállalatirányítási rendszer

 

Mit takar a Microsoft Business Central (korábban Dynamics Navision) rendszer?
• A Microsoft Business Central egy világszerte elérhető és folyamatosan fejlődő vállalatirányítási rendszer (ERP) amelynek segítségével már milliók vezetik a könyvelésüket és pénzügyeiket, felügyelik készleteiket és cégük működését. A nagyszerű benne az, hogy már az alapfunkciók használata megkönnyíti a vállalkozások irányítását és a cégek fejlődésével együtt a rendszer is tovább bővíthető.
• Rugalmasságot és gyors reagálást tesz lehetővé a cégek számára, biztosítja a naprakész betekintést, mely által elősegíti a megfelelő döntéshozatalt. Tökéletesen testre szabható.
• A telepítést követően kollégáit betanítjuk a rendszer használatára és igény szerint további támogatást nyújtunk.

Összekapcsolja az embereket, a folyamatokat és a rendszereket – ezután minden egy helyen leszAz üzletvezetés sokkal egyszerűbb, ha minden adat egyetlen biztos forrásból származik. Ezáltal megugrik a hatékonyság és rajta keresztül a profitabilitás.Ott legyenek elérhetőek a munkádhoz szükséges dolgok, ahol, és amikor éppen szükséged van rá

A hagyományos „munkahely” kifejezés lassan jelentését veszti, az üzlet nem áll meg azért, mert épp utazol, vagy otthonról dolgozol. Bármikor és bárhol figyelemmel tudod kísérni céged működését, akár egy tabletről vagy a mobil telefonodról.

Egy rendszer, amely támogatja az ambícióidat

Kezdj egy alapcsomaggal, ami a jelenlegi szükségleteidet kielégíti és adj hozzá modulokat, felhasználókat, ahogy növekszik a céged. A döntés a te kezedben van!

Ha bővebb tájékoztatást szeretne a vállalatirányításról, kattintson IDE és vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseire!

 

Kérjen bővebb tájékoztatást szolgáltatásunkról! Képzett munkatársunk hamar felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telefonszám megadása nem kötelező, de jelentősen meggyorsítja a dolgokat! Az idő pénz!

Böngésszen szolgáltatásaink között, ismerje meg hogyan tudunk segíteni Önnek!